Afdichten en vloeistofdicht maken beton

Het afdichten van beton is een belangrijk element om uw betonconstructie zo lang mogelijk goed te houden. Door beton goed af te dichten kunnen betonconstructies waterdicht worden gemaakt. Ook is het een goede manier om scheuren in beton te herstellen.

Beton afdichten aan binnenzijde en buitenzijde

Zowel binnen als buiten kan beton worden afgedicht. Voorbeelden van betonconstructies die binnen worden afgedicht zijn naden en kieren van vloeren, scheuren in binnenmuren, scheuren in vloeren, en kelders die waterdicht gemaakt moeten worden. Bij het afdichten van de buitenzijde valt te denken aan galerijen, balkons, buitenwanden, zwembaden en buitentrappen.

Hoe werkt beton afdichten?

Het afdichten van beton kan op meerdere manieren plaatsvinden. Onze specialisten bespreken graag met u de mogelijkheden en gaan vakkundig te werk.

  • Allereerst wordt uw beton geïnspecteerd. Als er schade is opgetreden wordt eerst de oorzaak vastgesteld om er zeker van te zijn dat wij u een blijvende oplossing bieden;
  • Vervolgens stellen wij een herstelplan op. Afhankelijk van wat er precies afgedicht moet worden, kiezen we de juiste materialen, grondstoffen en behandelmethode;
  • Wij voeren de afdichting uit en werken deze af naar wens.

Na onze behandelmethode beschikt u over een volledig afgedichte betonconstructie. Dit kan gaan om een betonvloer die vloeistofdicht is, afgedichte naden en kieren of dilatatievoegen.

Speciale eisen betonafdichting

In sommige sectoren worden extra eisen gesteld aan betonvloeren en hun afdichting. Ook hiermee helpen wij u graag verder. Zo zijn wij gespecialiseerd in:

  • Afdichtingen die niet alleen vloeistofdicht moeten zijn, maar ook bestand tegen chemicaliën;
  • Betonafdichtingen die bestand zijn tegen extreme temperatuurswisselingen;
  • Afdichtingen die met extreem hoge mechanische belasting te maken krijgen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op een professionele manier uw beton laten afdichten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie.

Schuiven naar boven