Betonrot onderzoek

Vermoedt u betonrot? Dan is het van groot belang het probleem zo snel mogelijk in kaart te brengen en de nodige herstelwerkzaamheden uit te voeren. Zo voorkomt u verdere schade en gevaarlijke situaties. Best Betonrenovatie BV heeft met meer dan 15 jaar ervaring alle kennis en kunde in huis om voor u een gedegen betonrot onderzoek uit te voeren. Wij werken voor particulieren, VvE’s, bedrijven en vastgoedbeheerders.

Betonrot onderzoek laten uitvoeren? Neem contact met ons op…

Waarom snel betonrot onderzoek laten uitvoeren?

Betonrot is een proces waarbij een betonnen constructie wordt aangetast, waardoor deze zijn constructieve kracht verliest. Het ontstaat doordat de wapening corrodeert. Corrosie zorgt ervoor dat de wapening uitzet en het beton kapot wordt gedrukt. Daardoor verliest het beton niet alleen zijn kracht, maar beschermt het ook de wapening minder goed, waardoor de wapening in contact komt met lucht en water. Als gevolg hiervan versnelt het betonrotproces en wordt de schade dus groter, wat leidt tot hogere reparatiekosten en op den duur tot (zeer) gevaarlijke situaties. Door het betonrot op tijd te inventariseren, beperkt u de schade dus zo veel mogelijk.

Betonrot herkennen

Betonrot is te herkennen door de onderkant van de vloer, het balkon of ander betonnen element te inspecteren. Ziet u bruine puntjes of vlekken? En zijn er daarnaast scheurtjes, barstjes of afgebrokkeld beton zichtbaar? Dan heeft u te maken met betonrot en is dit het moment om de schade in kaart te laten brengen en vervolgstappen te ondernemen.

Betonrot inspectie door Best Betonrenovatie BV

Neem direct contact op om een betonrot onderzoek te laten uitvoeren door Best Betonrenovatie BV. Onze ervaren en gecertificeerde specialisten komen dan zo snel mogelijk bij u langs om het beton nauwkeurig te inspecteren en een objectief inspectierapport op te stellen. Indien nodig kan dit conform CUR 79 klasse II. Het inspectierapport is inclusief een betonherstelplan en een vrijblijvende offerte op maat.

Schuiven naar boven