Antislipvloer parkeergarage

Best Betonrenovatie BV is specialist in het aanbrengen van antislipvloeren voor parkeergarages, hellingbanen en renovatie en onderhoud van parkeerdekken en garagevloeren. Wij bekijken samen met u de huidige situatie en bieden een passende, duurzame oplossing.

Duurzame vloer parkeergarage

De vloer van een parkeergarage wordt dagelijks zwaar mechanisch belast. Ook heeft de vloer te lijden onder het naar binnen rijden van water, sneeuw en strooizout. Door een betonvloer zwaar te belasten leidt dit tot bewegingen in de vloer die uiteindelijk scheurvorming veroorzaken. Via deze scheuren kunnen oliën, vetten en andere schadelijke stoffen gemakkelijk het beton binnendringen met betonschade als gevolg. Het is dus belangrijk om een duurzaam vloersysteem aan te brengen dat bestand is tegen zware belasting en jarenlang meegaat.

Hellingbanen

Een hellingbaan is het deel van de parkeergarage dat het zwaarst wordt belast. Door het intensieve gebruik vraagt een hellingbaan om een zeer sterke, slijtvaste vloerafwerking. Onze antislipvloeren voldoen aan de hoogste eisen en zijn bovendien snel te realiseren.

Antislipcoating garagevloer

De garagevloeren van Best Betonrenovatie BV zijn antislip, vloeistofdicht, bestand tegen chemicaliën, krasvast en gemakkelijk te reinigen. Ook beschikken onze vloeren over de volgende eigenschappen:

  • Naadloos
  • Elastisch
  • Scheur-overbruggend
  • Resistent tegen zuren en chemicaliën
  • Goed bestand tegen temperatuurschommelingen
  • Duurzaam
  • Slijtvast
  • Zwaar belastbaar

Naast het aanbrengen van de vloercoating helpen wij u ook graag met de markeringen en belijningen. Dit is in elke gewenste kleur mogelijk en zorgt voor een duidelijke, veilige rijroute in de parkeergarage.

Parkeerkelders VvE

Niet alleen werken wij bedrijfsmatig, ook krijgen wij regelmatig aanvragen van VvE’s. Veel appartementencomplexen beschikken over een eigen parkeergarage. Vaak zijn deze ondergronds gesitueerd. Een bijkomend probleem in deze parkeerkelders is het optrekken van grondwater. Op langere termijn kan dit veel schade aanrichten aan het beton. Best Betonrenovatie BV helpt deze problemen te voorkomen door o.a. betonherstel, injecteren en het aanbrengen van damp-open vloersystemen.

Best Betonrenovatie BV

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw parkeergarage? Neem dan contact met ons op via: 06-82510827. Wij kijken graag met u mee en bieden altijd een passende oplossing. U kunt bij Best Betonrenovatie BV ook terecht voor andere renovatie- en onderhoudswerkzaamheden met betrekking tot parkeerdaken, parkeerdekken, parkeerkelders en hellingbanen.

Schuiven naar boven