Schilderwerk beton, staal en gevel

Schilderen beton

Het schilderen van betonnen onderdelen is zeer belangrijk voor de bescherming van het beton. Wij brengen niet alleen een nieuwe laag verf aan, maar kijken naar de gehele constructie, ondergrond en houden rekening met uw wensen en eisen. Op deze manier kiezen wij een passende afwerking waardoor uw betonnen constructie weer jarenlang mee kan.

Schilderen van staal

Wij beschikken ook over goede kennis voor het schilderen van staal. Staal wordt vaak buiten toegepast, bijvoorbeeld bij hekwerken of stalen deuren, en deze constructies krijgen hierdoor te maken met wisselende weersomstandigheden. Het is daarom heel belangrijk om bij het schilderen van staal gebruik te maken van kwalitatief goede producten en een goede voorbereiding te treffen.

Schilderen gevel

Niet alleen stalen constructies staan bloot aan wisselende temperaturen. Ook de gevel van uw woning krijgt het zwaar te verduren. Vrieskou, storm, regen, of hoge zomerse temperaturen, het is belangrijk de gevel goed te onderhouden. Het schilderen van de gevel biedt een aantal voordelen:

  • Met de juiste afwerking dient uw gevel ongeveer om de tien jaar geschilderd te worden;
  • Onze verf is waterdicht en beschermt uw woning tegen UV-straling;
  • De gevel ziet er beter uit na het schilderen;
  • Door het schilderwerk verkleint u de kans op vochtproblemen;
  • Het schilderen verlengt de levensduur van de gevel.

Reinigen gevel

Voordat wij uw gevel kunnen schilderen, dient deze eerst grondig gereinigd te worden. Op een schoon oppervlak hecht de verf zich beter, waardoor uw gevel minder onderhoud nodig heeft.

Levensduur schilderwerk

Door uw betonnen onderdelen, stalen constructies of gevel te laten schilderen worden deze goed beschermd. De laagdikte van de verf bepaalt de uiteindelijke levensduur. In buitensituaties is het van belang meerdere lagen verf aan te brengen om een optimale bescherming te bieden. Scherpe kanten, hoeken en plekken waar vocht makkelijk kan binnendringen worden bij voorkeur ook voorzien van een extra laag roestwerende primer.  

Wij werken landelijk

Voor al uw schilderwerk kunt u landelijk bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van beton, stalen constructies en gevels en voorzien u altijd van uitgebreid advies op maat. Wij luisteren naar uw wensen en eisen en maken samen met u een plan voor de juiste afwerking. 

Vloercoating, kitwerk, balkonrenovatie

Best Betonrenovatie biedt naast schilderwerk ook andere diensten aan. Zo hebben wij meer dan 15 jaar ervaring met vloercoatings, gevelreiniging, voegwerk, kitwerk, PMMA vloeren, balkonrenovaties en het repareren van scheurvorming. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze specialist Wilbert Hol (06-82510827).

Schuiven naar boven